fredag 16 september 2011

PotentialTänk att det kanske är så att när barn är riktigt jobbiga så beror det på all kreativitet som deras oförtsörda sinne besitter. Kanske måste bara allting få ett uttryck. Kanske blir det ett rackartyg av all energi som rinner över. Kanske är det bara början på en helt fantastisk konstverk. Kanske har de bara börjat kludda lite i ena hörnet av ett stort blankt pappersark. Kanske blir det inte så bra i början. Men om vi ger dem tid och utrymme för sitt egna uttryck kanske något helt fantastiskt skapas. Den som lever får se.4 kommentarer:

  1. Tack för påminnelsen! Det behövs när en nästan-sexåring ständigt ska vara emot och hitta på rackartyg! Kan du inte komma hit o vara Arvids fröken?!

    SvaraRadera
  2. Haha, ska tänka på det nästa gång Liam sätter färg på soffan eller väggen med sina tuschpennor. Fast denna gång blev jag iofs inte allt för arg, tror det hade något att göra med att han gjorde stort intryck genom att skriva sitt namn nästan alldeles felfritt minuten innan (a:et var upponer) Det var en stor stund för lilla mamma det =)

    SvaraRadera
  3. Fast ibland e de ju bara jobbiga också. Kommer säkert få äta upp detta en vacker dag...

    SvaraRadera