måndag 22 oktober 2012

YTORVad har vi här då, undrar ni. Två ytor svarar jag. Två ytor som är beskurna ur ett större sammanhang. Men jag kan inte visa än, för de är (åh vad jag har längtat efter att skriva detta) en del av ett SUPERHEMLIGT projekt. De stora bloggerskorna som jag följer gör ofta så här. Skriver om hemliga projekt som ingen får veta något om, men som man ändå MÅSTE få skriva lite om, så man skriver helt enkelt att man inte får skriva om DET, men att DET ändå finns. Och vi där på andra sidan, i det ljusblå skenet av en annan skärm, i en annan del av Köping, bara förgås av nyfikenhet inför detta stora, hemliga som ofta visar sig vara att bloggerskan jobbar på en egen bok. En kaffebordsbok.

Men mitt hemliga projekt är inte en bok. Och jag kanske förresten berättar vad det är i morgon. Jag kände bara för att vara viktigpetter för en dag.

2 kommentarer:

  1. Haha! Här sitter jag på jobbet och fördriver tiden och snubblar över detta Stora Mysterium! Tippar på att det rör sig om 1)ny altartavla till Fiskebäcks Missionskyrka, 2)Stellas första egna alster (seriöst, är det inte dags för det snart?) eller 3)allmänt kladd på baksidan av en pizzakartong. Mysteriet fortsätter...

    SvaraRadera
  2. Haha! Vera, alla tre förslag låter som väldigt goda idéer för framtida projekt! Tack ska du ha! Dock inget som stämde den här gången. Mysteriet kvarstår. Moahahaha!

    SvaraRadera