onsdag 23 februari 2011

Palla trycket...

Nu är det inte många dagar kvar på vårt tryck-projekt. Slutprodukten ska vara en större canvas och den ska vara klar på fredag. Min slutprodukt kommer att vara gjord med linoleumtryck. Än existerar den inte så håll till godo med dessa så länge. Fåglar och ansikten. Det brukar bli så. En liten anmärkning ska göras angående att mannen inte alls är den där tramsebyxan från Tyskland som härgade under 40-talet. Ernest Hemingway ska det va. Inte Hitler.


.

3 kommentarer:

 1. Jag tyckte mannen hade drag av den klassiska målningen från långt bak i tiden där ansiktet är gjort av olika frukter...

  SvaraRadera
 2. Jag måste tyvär säga att mannen påminde mig om en promenad jag tog, i ett utomhusmuseum utanför Budapest, där man har samlat en massa gamla statyer av den röda tramsbyxetiden i östeuropa...
  Sen är det så här, att när jag ser det du postat här på bloggen din, så händer det allt som oftast att jag tänker ut ett ställe hemma att ha just det alstret...ta det som en komplimang! Du har gått o blivit en favort bland mina konstnärer! :)
  O speciellt dina fåglar flyger in i hjärtat på mig! Allvarsamma tryckfåglar, den färglada, och den leriga...alla vill jag ha!
  För att inte tala om Klimtinspirationen...ojojoj!
  Du är fantastisk, älskade Vickan! <3

  SvaraRadera
 3. Tramsebyxorna är många, tyvär...
  Marcela, TACK, TACK, TACK! Min bägare flödar över, som mor skulle sagt (av kärlek och tacksamhet alltså!)

  Saknar dig!

  SvaraRadera